Sheepad Onderzetters - Special White Edition

MOD10-W

Nieuw product

Handmade:print%20modiseno.png
Kleur:Wit
Ook leverbaar:Grijs
Afmetingen:16 x 11 x 14,6 cm
Materiaal:Eikenhout
Vilt
Gewicht:0,34 kg
Gebruik:Met vochtige doek schoonmaken
Merk:Welldone

Meer details

Op bestelling leverbaar

€ 24,99 incl. btw

Toevoegen aan Verlanglijst

Betaalmogelijkheden

 • iDEAL
  iDEAL
 • PayPal
  PayPal
 • Overboeking
  Overboeking
 • Capayable Achteraf Betalen
  Capayable Achteraf Betalen
 • IN3 Gespreid Betalen
  IN3 Gespreid Betalen
 • MisterCash / Bancontact
  MisterCash / Bancontact
 • VVV Giftcard
  VVV Giftcard
 • Yourgift.nl
  Yourgift.nl
 • Webshopgiftcard
  Webshopgiftcard

Meer informatie

Set van 12 leuke moderne onderzetters die met de hand gemaakt zijn door mensen die terug keren naar de arbeidsmarkt onder begeleiding van de stichting 'Be Together'. Zo steun je een goed doel en heb je een echte eye-catcher voor op de koffietafel.

WelldoneWelldoneIn 2009 werkte de "Being Together" stichting samen met de Academie voor Schone Kunsten uit Warschau, het Holon Institute of Technology uit Israël en kasteel Cieszyn. Het project 'Idea to Object, Object to Product', waarin de samenwerking plaatsvond, werd ondersteund door het Adam Mickiewicz Institute. Jonge ontwerpers die aan het project deelnamen, onder leiding van professor Gad Charny van het Holon Institute of Technology en professor Michał Stefanowski van de Academie voor Schone Kunsten, ontwierpen producten die zouden voldoen aan de behoeften van een sociale onderneming beheerd door de Stichting "Samen zijn". Het hoofddoel van de sociale onderneming is om werklozen te activeren. Momenteel worden alle producten die in de werkplaatsen van de Stichting "Being Together" worden vervaardigd verkocht en alle winst is bestemd voor de statutaire doelstellingen van de stichting.

De tentoonstellingen met de uiteindelijke effecten van het project waren georganiseerd in Polen, Israël, Frankrijk en Duitsland. Onder begeleiding van professor Michał Stefanowski en dr. Maciej Konopka werkten de studenten van de Academie voor Schone Kunsten uit Warschau aan het merk en de verpakking. Het resultaat van hun werk was de WellDone-naam en Weronika Woch's idee om kartonnen buizen te gebruiken voor het verpakken van de producten.

Dr. Maciej Konopka heeft geadviseerd hoe het imago van de stichting verbeterd kan worden. Het baanbrekende idee kreeg de steun van het ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties, wat resulteerde in het creëren van een complexe en professionele visualisatie van het merk WellDone, evenals het ontwerpen van nieuwe producten. De volgende stap is om een ​​Social Design Centre te creëren dat de effecten opleeft en promoot die kunnen worden bereikt door maatschappelijke organisaties die het voordeel van design in hun activiteiten benutten.

ola.jpg Designer: Aleksandra Michałowska (Welldone)

Intussen afgestudeerd is aan de Academie voor Schone Kunsten in Gdansk.

Recensies

Schrijf uw recensie

Sheepad Onderzetters - Special White Edition

Sheepad Onderzetters - Special White Edition

Handmade:print%20modiseno.png
Kleur:Wit
Ook leverbaar:Grijs
Afmetingen:16 x 11 x 14,6 cm
Materiaal:Eikenhout
Vilt
Gewicht:0,34 kg
Gebruik:Met vochtige doek schoonmaken
Merk:Welldone

30 andere producten in dezelfde categorie: