Gratis verzenden v.a. € 55.- (binnen Nederland)

Onder dit bedrag betaalt u de volgende tarieven binnen Nederland.

Vervoerder:Prijs:Info:
dhl.png€ 3,99 incl. BTWDHL Brievenbuspakket
dhl.png€ 3,99 incl. BTW

DHL Pakketpost aan huis levering

dhl.png€ 3,99 incl. BTW

DHL Servicepoint levering

SERVICEPUNT ZOEKEN

postnl.png€ 4,99 incl. BTW

PostNL Pakketpost aan huis levering

postnl.png€ 4,99 incl. BTW

PostNL Servicepunt levering

SERVICEPUNT ZOEKEN


Levertijd van 1 - 2 werkdagen.

Dit geld alleen voor producten die op voorraad zijn en met PostNL worden verzonden.

Verzendkosten België en Spanje (vaste Land).

Vervoerder:Prijs:Info:
postnl.pngdhl.png€ 7,99 incl. BTWPakketpost aan huis levering/servicepunt


Levertijd van 2 - 3 werkdagen.

Altijd Track & Trace.

U krijgt van ons altijd de track en trace code van het door u bestelde product, zodat u altijd weet waar het zich bevind.


Niet goed, geld terug.

Wilt u de bestelling retourneren/ruilen?

Meld HIER uw retouren aan.

U kunt bij ons uw bestelling gratis retourneren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via de "contacteer ons" button (rechtsboven op de webshop) of stuur een email via retour@modiseno.nl. Vermeld uw ordernummer in het onderwerp van uw e-mail voor een snelle afhandeling. Geef in uw bericht aan wat u wenst te retourneren en of u dit wenst te ruilen of te laten crediteren. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Modiseno heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.


Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, sturen via retour@modiseno.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

  • Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn.
  • Hygiënische producten zoals handdoeken en beddengoed.