Retourneren


Wilt u de bestelling retourneren/ruilen?

Meld HIER uw retouren aan.

U kunt bij ons uw bestelling gratis retourneren.
- De volgende producten zijn uitgesloten van gratis retourneren: meubels, tafels, stoelen, kasten en karpetten. De retour kosten van deze producten komen voor rekening van de koper. Modiseno levert het retour label waardoor het pakket verzekerd verzonden wordt en gevolgd kan worden door beide partijen. De kosten van het retourneren hangt af van de afmetingen en het gewicht van het product. Dit kan variëren tussen de 5 en 20 euro. Op de website van PostNL kunt u de retourkosten berekenen.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Eventuele beschadigingen aan het product zelf door gebruik kunnen redelijkerwijs in rekening gebracht worden door Modiseno aan de koper.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u uw retouren via bovenstaande knop aanmelden of stuur een email naar retour@modiseno.nl. Vermeld uw ordernummer in het onderwerp van uw e-mail voor een snelle afhandeling. Geef in uw bericht aan wat u wenst te retourneren en of u dit wenst te ruilen of te laten crediteren. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Modiseno heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.


Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u uw retouren HIER aan te melden via bovenstaande knop of om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier te sturen naar retour@modiseno.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen.

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

  • Producten die naar uw specificatie vermaakt zijn
  • Hygiënische producten zoals handdoeken en beddengoed.