Linen Tales - Gastenhanddoek - Beige - 45 x 65 cm

Nieuw product

Handmade:print%20modiseno.png
Kleur:Beige
Afmetingen:45 x 65 cm
Materiaal:100% stone washed linnen
Gewicht:240g / m²
Gebruik:

washing-machine.png

Zie meer informatie
Merk:Linen Tales

Meer details

Levertijd: 1 - 2 werkdagen

€ 17,50 incl. btw

Toevoegen aan Verlanglijst

Betaalmogelijkheden

 • iDEAL
  iDEAL
 • PayPal
  PayPal
 • Overboeking
  Overboeking
 • Billink Achteraf Betalen
  Billink Achteraf Betalen
 • IN3 Gespreid Betalen
  IN3 Gespreid Betalen
 • MisterCash / Bancontact
  MisterCash / Bancontact
 • VVV Giftcard
  VVV Giftcard
 • Yourgift.nl
  Yourgift.nl
 • Webshopgiftcard
  Webshopgiftcard

Meer informatie

Linen Tales

Deze linnen wafelhanddoeken zijn zeer zacht en pluizig dankzij hun 100% linnen samenstelling. Dit materiaal is zeer absorberend en licht van gewicht. Hierdoor zijn deze handdoeken ook geschikt voor op reis.

Gebruik:

Machinewas

Nieuw linnen moet de eerste paar keer gewassen worden op een koelere temperatuur. Hierdoor schakelt het mercerisatie proces in. We raden u aan om uw linnen te scheiden van andere items in de eerste was. Toekomstige was temperatuur moet 40 ° C zijn, maar voor hardnekkige vlekken kan de temperatuur worden verhoogd tot 60 ° C. Bij die temperatuur zullen de gladde vlasvezels die het linnenmateriaal vormen, de vlekken loslaten.

Indien het waterniveau is in te stellen bij de wasmachine, kies dan het hoogste niveau. Dit omdat linnen zeer absorberend is. Vermijd een overvolle wasmachine, dit kan leiden voor verdraaiing of trek in het linnen. Zorg ervoor dat de handdoeken met andere linnen artikelen worden gewassen met dezelfde kleur, hetzelfde gewicht en dezelfde was instructies.

Als u in uw wasmachine het waterniveau kunt kiezen, kies de hoogst aangeboden, omdat linnen zeer absorberend is. Vermijd om de wasmachine met te veel artikelen tegelijkertijd te krabben, aangezien het kan leiden tot een draaiing of trek van de linnenstof uit de vorm. Zorg ervoor dat alle andere artikelen die met linnenkleding worden gewassen, in kleur, gewicht en was instructies vergelijkbaar zijn.

 

Handwas

De handwas is het beste geschikt voor kleding die niet zwaar is vervuild. Wrijf met beleid over de handdoek, maar draai deze niet rond en wring hem niet uit. Dit kan het linnen beschadigen.

 

Wasmiddel

Gebruik een neutraal of mild reinigingsmiddel dat geen bleekmiddelen bevat, zoals chloor of peroxide. Giet het reinigingsmiddel niet direct op textiel. Los dit eerst op in water bij de handwas. Zorg ervoor dat alle wasmiddelen voor het drogen volledig van het kledingstuk afgewassen worden.

 

Bleken

De detergentia die bleekmiddelen bevatten, zijn perfect voor wit linnen, maar mogen niet gebruikt worden om gekleurd linnen te wassen dit kan leiden tot verkleuring of vlekken. Chloor bleekmiddel kan zwakke vezels veroorzaken en ze geel maken. Als u witte stoffen wilt bleken, gebruik dan een op zuurstofgebaseerd bleekmiddel.

 

Drogen

Draai het linnen niet uit voordat u het droogt. Welke droog methode u ook kiest - lijn drogen, drogen of drogen op een badhanddoek - zorg ervoor dat uw linnen artikelen licht vochtig zijn voordat u strijkt. Het drogen van wit linnen in de zon helpt de oorspronkelijke witte kleur te behouden. Te veel drogen is het meest schadelijke proces voor stoffen, omdat het de vezels verzwakt waardoor krimp en pillen ontstaan. Over gedroogde producten herstellen hun natuurlijke vochtinhoud na het opnieuw absorberen van vocht vanuit de lucht.

 

Strijken

Haal het linnen uit de droger terwijl deze nog vochtig is om rimpels te verminderen. Strijk glad en vouw op of strijk de nog licht vochtige linnen aan beide zijden. Gebruik een stoomstrijkijzer op een warme / hete stand voor linnen en een spray indien nodig.

 

Inkrimping

Deze gewassen linnenproductie is zeer bestand tegen krimpen in vergelijking met niet-gewassen linnen. Voorgekrimpte items krimpen normaal gesproken 3 procent of minder. Niet wassen of drogen op een hete stand. Dit veroorzaakt krimping.

Recensies

Schrijf uw recensie

Linen Tales - Gastenhanddoek - Beige - 45 x 65 cm

Linen Tales - Gastenhanddoek - Beige - 45 x 65 cm

Handmade:print%20modiseno.png
Kleur:Beige
Afmetingen:45 x 65 cm
Materiaal:100% stone washed linnen
Gewicht:240g / m²
Gebruik:

washing-machine.png

Zie meer informatie
Merk:Linen Tales

27 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...